Katy Too (cd-release)

dinsdag 22 maart 2022Vorig concert   Volgend concert

Wat is Leen De Haes in de gedaante van singer/songwriter Katy Too toch een heerlijke, spontane en frisse podiumverschijning!
5 jaar geduld oefenden we uit om haar volgende album live te mogen proeven op ons podium, maar dat geduld werd beloond. Op 'Fortysomething' klinkt Katy Too tegelijkertijd frisser en volwassener, speelser en uitdagender dan tevoren.

Met een steengoede band om haar heen, kregen we in Staminee De Living de absolute live-primeur van haar nieuwe plaat, waarop ze naar het leven kijkt zoals ze dat als 40-er ervaart. Die ervaring vertaalt ze prima, zowel muzikaal als tekstueel. Fortysomething wordt daardoor een gevarieerde maar herkenbare plaat over je plaats vinden in de wereld, rust zoeken en vinden en terugblikken op het parcours dat je al aflegde. 

De nummers van Katy Too staan, zowel intiem meanderend als energetisch en krachtig, als een huis en worden door haar uitstekende muzikanten naar een hoger niveau getild: smeuïge hammond, subtiele, perfect getimede drums, gedoseerde vilaine gitaarrifs, slepende baslijnen of frisse tweede stem: we mochten gisteren van een uitmuntend concert proeven!