Condor Gruppe live @ De Living

zondag 18 februari 2018

Terug naar kalender

Aanvang: 20:30

Toegang gratis

Contacteer ons

Gooi wat muzikanten van Creature With The Atom Brain, Flying Horseman, Mauro & The Grooms, Meuris en wijlen de hardcoreband Dead Stop op een creatief hoopje, laat er wat voorliefde voor spaghettiwesterns, krautrock en ander lekkers op los, overgiet het geheel met niet te vesmaden muzikale klasse en werk tot slot af met begeesterend enthousiasme en instrumentale subtiliteitjes en je hebt het recept voor de fantastische live-ervaring die je tijdens een optreden van Condor Gruppe krijgt!

Met 7 of 8 op een podium, de heren van deze alternatieve supergroep draaien er hun hand niet voor om: met gitaar, drums, bas, toetsen en blazers maken ze unieke nummers geïnspireerd door de soundtrack van obscure Italiaanse films uit de jaren '70 (en natuurlijk Sergeo Leone), met de sfeer van de betere roadtrip en losjes uit de pols geconstrueerd met snuifjes krautrock, surf of wereldmuziek.

De stomende ritmesecties zorgt ervoor dat de muziek meteen onder de huid kruipt en stilstaan haast onmogelijk is. Muziek als een orientaalse nacht of een stomende roadtrip door de snikhete woestijn: Condor Gruppe beheerst het allemaal even virtuoos.

Hou je vast, dit wordt eentje om in te kaderen!

Jan Wygers
(Bas)
Kris Torfs
(Drums)
Kris Delacourt
(Toetsen)
Dirk Timmermans
(Trompet)
Matti Willems
(Sax)
Milan Warmoeskerken (Gitaar)
Michiel Van Cleuvenbergen (Gitaar)