The Me In You

zondag 17 april 2022

Terug naar kalender

Aanvang: 20:30

Toegang gratis

Contacteer ons

Toen The Me In You in 2015 na hun eerste optreden in ons staminee eindigden met een akoestisch bisnummer midden ons publiek, sloten we ze met zijn allen met kippevel op de armen voor altijd in ons muzikale hart. Na hun tweede passage met het originele en erg knappe 'The Music of Stuart Conroy 1974 - 1978' werd de liefde alleen maar groter. Mixing the beats of love werd een Blue Monday-klassieker en de heren verleenden met een fijne versie van Birds en Out of The Blue hun spontane medewerking aan de 2de live online in De Living.

We verkeren dan ook in behoorlijke jubelstemming nu de heren met hun nieuwe plaat opnieuw langs ons podium passeren.

Tijdens lockdownjaar 2020 blijft The Me in You niet bij de pakken zitten en kruipt zodra het kan (en mag) de studio in om – samen met ouwe getrouwe Gaëtan Vandewoude van Isbells – een vierde album op te nemen.

Compromisloos spelplezier en muzikale herbronning blijven ook nu de sleutelingrediënten. De geluiden van alledag, de stilte en de typische klanken bij plaatsen en herinneringen vormen de leidraad voor de nieuwe nummers. Net na nieuwjaar tipt Floris Daelemans van Radio 1 de nieuwe plaat van The Me in You voor 2021 in het muziekprogramma Wonderland. Hij draait er The Day MCA Passed Away, een eerbetoon aan Adam Yauch van de Beastie Boys. Het nummer staat op de vierde plaat van The Me in You, How Does It Feel to Be Wrong All the Time, waarvan wij bij de eersten live mogen proeven!

U voelt het - net als wij - al aan uw theewater: dit wordt een bijzondere avond!