Star Club West live @ De Living

zondag 08 oktober 2017Vorig concert   Volgend concert

Dat het snel gaat, dit najaar: het ene concert galmt nog na en daar is het volgende al.
Star Club West staat gekend als 'het best bewaarde indie-geheim uit de Belgische muziekgeschiedenis' en nadat Nico Jacobs eerder al met Few Bits, The Go Find & Dieter von Deurne ons podium besteeg, konden we eindelijk met zijn eigen band kennis maken.

Zelden zagen we het spelplezier zo van het podium spatten: vanaf de eerste noten kropen de muzikanten van Star Club West in hun eigen muzikale universum. Je kon met ze meereizen of verdwaasd naar het podium blijven staren en jezelf afvragen waarom je niet thuis in de zetel lag, een tussenweg was niet mogelijk.

Soms klein en teder, dan weer rauw en hard, soms poppie en fragiel dan weer rechttoe, rechtaan. Met momenten geniaal, met momenten heerlijk verwarrend, met momenten de eenvoud zelve.

Star Club West is niet voor één gat te vangen en verpakt dat in verfrissende en verrassende songs. De heren hebben geen enkele behoefte om allemansvrienden te zijn, houden van een vleugje ironie en dagen zichzelf en hun publiek steeds opnieuw uit om daarin mee te gaan. Heerlijk, vinden we dat!

Nico Jacobs
(zang, gitaar)
Wim Van Den Heuvel
(basgitaar)
Chris Smet
(gitaar)
Raf De Backer
(drums)