Nieuws

Uw staminee staat niet stil. Nieuwe optredens, nieuwe tappers, oude herinneringen, .... hier leest u het.

Laat 2017 maar komen!

Op zaterdag 31 december geven we weer flink van jetje. Als vanouds doen we de deuren open om 23u59 voor een oudjaarfeesteje zonder weerga. Om nog wat extra peper in uw dansbroek te strooien: dj Easybies draait voor het laatst: na 10 jaar besluit hij de draaitafels aan Maarten te geven. Maar me dunkt dat hij er voor het laatst nog een dikke lap op zal geven!

En dan shotelen wel u weer een heerlijk, muzikaal voorjaar voor. Om ze even snel uit de hoed te toveren: Madra Lyss kende een fijne voorgeschiedenis in de streek en de frontmannen van de band mochten we in hedendaagse & andere muzikale outfits reeds ontvangen. Vette garage-bleus-rock om in te kaderen op dinsdag 10 janauri! Sleepers' Reign maakte eerder furore op Pukkelpop en in het voorprogramma van Manic Street Preachers en opent op 15 januari, waarna het erg beloftevolle Walther de fakkel over neemt. Ze wonnen de eerste editie van Pallrock en laten op 29 januari zien waarom. 

In februari presenteren we u - niet zonder enige trots - de wedergeboorte van de fantastische post-rockband Captain! We have ghosts  we gaan daar niet belachelijk over doen: dit is het concert dat u moét bijwonen.

Maar we gaan het daar natuurlijk niet bij laten: in maart presenteren we u - niet zonder trots - de vinyl release van GV's Junkband. Nadat ze vorig jaar op indrukwekkende wijze ons staminee omver bliezen, mag de band rond Geert Verscheuren met de release van hun nieuwe plaat de boel nogmaals genadeloos komen platspelen!

En een week later zijn we daar alweer met de volgende vinyl release: ditmaal van Mary's Little Lamb, een americana band (met knipogen naar Johnny Cash & de jaren '60) die we al enige tijd met argusogen volgden.

Zo, u ziet het. Naast het feit dat u dagdagelijks welkom bent om gewoon aan onze toog een pint of wat dan ook te komen drinken, bent u van harte uitgenodigd op één van bovenstaande concerten of feestjes, want geloof ons: als we ze zelf niet de moeite vonden, zouden we ze gewoon links laten liggen. ;)