Nieuws

Uw staminee staat niet stil. Nieuwe optredens, nieuwe tappers, oude herinneringen, .... hier leest u het.

Tempus fugit: nieuwe website!

Dat de tijd vliegt, hoeven we u niet uit te leggen. Als ervaren stamineeganger kent u 'het zwarte gat' van de nacht als geen ander. Tot een uur of twaalf heb je alles onder controle en ben je er heilig van overtuigd dat je perfect op tijd thuis gaat zijn. Maar de volgende blik op de klok vertelt je plots dat het 4u30 is. Waar die uren naartoe zijn? Geen flauw idee, maar gezellig was het wel.

Zo ging het ook met onze website. Toen we die 8 jaar geleden lanceerden, was ze een toonbeeld van modern design en konden we ze vlot bewerken en bijsturen. Maar plots is die online wereld zo veranderd, surft iedereen mobiel en begint je website er toch een tikkeltje oudbollig uit te zien. Tijd om actie te ondernemen dachten we. We vonden in Letzgo een geschikte, lokale partner en schudden samen (met Evelien aan de design-knop) dit uit onze mouw.

Verken er op los en laat ons gerust weten als iets onhandig/niet duidelijk is of als je nog fantastische suggesties hebt. Vertel anderen erover, deel onze activiteiten en dan zien we elkaar snel weer aan de toog in 't staminee!