Nieuws

Uw staminee staat niet stil. Nieuwe optredens, nieuwe tappers, oude herinneringen, .... hier leest u het.

Een najaar vol comedy en muziek!

Dat woord gaan we niet gebruiken. U kent het, hoort het meermaals daags en bent het waarschijnlijk al flink beu gehoord. Maar het is er wel en daar houden we allemaal rekening mee.
Het bepaalde onze heropening, dwong ons regelmatig van koers te wijzigen en zal nu ook ons najaar en naar alle waarschijnlijkheid ons voorjaar bepalen. Maar het gaat ons niet weerhouden jullie samen te brengen (corrrect & voorzichtig, helemaal zoals het-woord-dat-we-niet-gebruiken van ons eist, maar met veel goesting en enthousiasme) en u een najaar en voorjaar vol muzikale en andere activiteiten aan te bieden.

Met een soloconcert van Jesse De Belder van Alps. trokken we midden september voorzichtig onze activiteiten weer op gang na 6 maanden oorverdovende stilte. Vanavond ontvangen we Kim Van den Heuvel en Nigel Williams voor onze eerste Comedy in De Living sinds 18 februari.

We hebben sinds onze heropening in juni geleerd, bijgeleerd, afgeleerd en weer bijgeleerd (zoveel hadden we niet meer geleerd sinds het eerste studiejaar bij meester Yves) en zijn helemaal klaar om ook onze activiteiten in een context waar u van het-woord-dat-we-niet-uitspreken niets te vrezen hebt.

We serveren u dit najaar 3 comedy-avonden:

Di 29 sep: Kim Van den Heuvel + Nigel Williams
Di 20 okt: MC Peter Hens + Roosje Pertz + Lukas Lelie
Di 3 nov: MC Peter Hens + Jan Linssen + Kamal Karmach (try-out Eindejaarsconférence)

en verwelkomen met open armen vanaf oktober onze nieuwe Huis-mc Peter Hens!

Voorlopig zijn alle comedy-avonden uitverkocht. Tja. Moeilijk was dat helaas niet. U-weet-wel-waarom.
Moesten we het zo kunnen fiksen dat we veilig meer mensen kunnen ontvangen, hoort u dat snel van ons.

Live in De Living is er ook weer voor u! Na jullie enthousiasme tijdens de online-events, zijn we blij u weer het echte werk te kunnen serveren.
Op 18 oktober ontvangen we eindelijk Vito, waarmee we u in maart al hadden willen laten kennismaken en op 8 november komt de heerlijke Pauwel tot bij ons.

Hou onze website in de gaten voor meer nieuws! Tot snel in 't staminee of elders.