Crayon Sun

zondag 25 november 2018

Terug naar kalender

Aanvang: 20:30

Toegang gratis

Contacteer ons

Aldo Struyf was de afgelopen jaren vaste compagnon de route van ondermeer Mark Lanegan en tourde de afgelopen 10 jaren door Europa en Amerika met ondermeer Queens of the Stone Age, The Dead Weather, Alice In Chains, Jesus & The Mary Chain,.... 
Intussen maakte hij ook het mooie weer met Creature With The Atom Brain, dat momenteel een 2.0 doorstart krijgt in Crayon Sun. Aldo begon songs te schrijven op maat gesneden van de heerlijke stem van zijn reismakker Big Dave, wiens stem ergens zweeft tussen die van Lanegan en zijne Heiligheid Nick Cave. Hij bekwaamde zich in het songschrijverschap door ondermeer heel wat nummers voor Mark Lanegan te schrijven, sinds diens plaat Bubblegum uit 2004.

 
De plaat van Crayon Sun wordt op 1 november op het publiek losgelaten en krijgt zijn officiele release in Het Bos in Antwerpen waarna de heren ook alvast de Amsterdamse Paradiso aandoen. Maar wij krijgen een voorsmaakje! Een vurige streep voodoo gospel versneden met psychedelische woestijnblues. Me dunkt dat het een ideaal recept is voor een kille novemberavond!

Dave Reniers : vocals, harmonica
Aldo Struyf : guitar, keys, vocals
Tomas De Smet : bass
Dave Hubrechts : guitar
Antoni Foscez : drums