The Bony King of Nowhere

dinsdag 11 september 2018

Terug naar kalender

Deuren: 22:00

Aanvang: 20:30

Tickets: VVK 15 euro // INKOM 17 euro

Reserveer tickets/contacteer ons

The Bony King of Nowhere is een erg graag geziene gast in ons staminee. Na 2 solo-voorstellingen die ons met kippenvel huiswaarts stuurden, konden we Bram Vanparys in 2015 eindelijk met full-band strikken, een avond waar we nog vaak, en met genoegen, aan terug denken.
En kijk! Begin september is het weer zover!
Op het einde van die maand brengt The Bony King of Nowhere immers Silent Days uit, een plaat waarin Bram Vanparys zijn hart op de dissectietafel legt. Silent Days is het relaas van een liefdesbreuk en de daaropvolgende periode die hij doorbracht in een caravan in de Vlaamse Ardennen. Dit wordt zijn meest persoonlijk plaat tot nogtoe.

Wat begon met rauwe demo-opnames in een koude caravan groeide uit tot een open album dat radicaal breekt met het nauwe keurslijf van de brave popplaat. ‘Silent Days’ ontleedt de smart van een gebroken liefde en transformeert die in een weidse klank en intieme teksten.

Nieuw werk van The Bony King of Nowhere heeft ons nog nooit ontgoocheld en Every Road, de eerste single uit de nieuwe plaat, staat hier sinds de release op repeat.
Voor 15 euro (in voorverkoop) kan u als eerste kennis maken met die nieuwe plaat. En weet: The Bony King of Nowhere en uw staminee, dat is altijd een goed huwelijk!

Bram Vanparys
(zang, gitaar)
Gertjan Van Hellemont
(backing vocal, gitaar, toetsen)
Jasper Hautekiet
(bass, toetsen)
Christophe Claeys
(drums)