Geppetto & the Whales

zondag 27 mei 2018

Terug naar kalender

Aanvang: 20:30

Toegang gratis

Contacteer ons

5 jaar geleden stonden de heren van Geppetto & the Whales bij ons op het podium. U was daar ook,  in flinke getale en enthousiast. Zowel op voorhand als nadien :)

Na passages op ondermeer Pukkelpop, Dranouter en in de AB, bouwde de groep een stevige live-reputatie op, iets wat we hier ook aan den lijve mochten ondervinden.
Het werd even stil rond de groep, maar dat is nu verleden tijd: in de aanloop naar de release van hun 2de album 'Passages' in oktober, komen de heren zich alvast wat opwarmen in ons staminee.

De heren uit het Antwerpse doken de studio in met Brian Joseph die ook al achter de knoppen zat voor Colin Stetson, Bon Iver en Sufjan Stevens. Na de mooie recensies voor Heads Of Woe uit 2014 is het gretig uitkijken naar hun opvolger. We mogen weer lekkers verwachten met pure melodieën met opbeurende en soms donkere songteksten. De plaat maakten de heren met medewerking van ondermeer Ben Lester (The Tallest Man on Earth), Rob Moose (The National, Arcade Fire), Trever Hagen (Bon Iver) en Jeremy Boettcher (S. Carey).

Op de plaat is het wachten tot september, maar u kan alvast komen proeven in ons staminee! Vetjes, niet?

Sander Sterkens (zang, gitaar)
Kobe Dupont (zang, gitaar)
Nikas Goossens (zang, gitaar)
Jan Fransen (bas)
Carlo van Nispen (drum)
Ricardo van Nispen (toetsen)