Le Noise

zondag 29 april 2018

Terug naar kalender

Aanvang: 20:30

Toegang gratis

Contacteer ons

Piet De Pessemier is een heerlijke muzikant die de adoratie voor zijn muzikale helden niet onder stoelen of banken steekt. Hij eert ze in de nummers die hij met het fantastische Mad About Mountains op de wereld loslaat (waarin u echo's van Neil Young, The Band, Wilco,... kan horen) en als het even kan eert hij ze ook nog in tribute-bands. Zo speelde hij met het redelijke geniale Winterland '76 een indrukwekkend tribute-concert aan The Band. Zij die erbij waren weten dat het een memorabel optreden was.

Toen we te horen kregen dat hij ook met Neil Young & The Crazy Horse aan de slag ging, maakten we graag een plekje in onze concertkalender vrij. Le Noise is een eigenzinnige selectie uit het spetterende oeuvre van Neil Young en zijn gekke paardjes: een selectie nummers die volgen de heren muzikanten in het 'Crazy horse' gevoel passen.

U hoorde het ons misschien al eerder zeggen: als gedreven muzikanten uit pure goesting aan de slag gaan met hun muzikale helden, dan geeft dat vonken. En vonken bij ons op het podium, dat zien we graag!

Piet De Pessemier (zang, gitaar)
Vital Maesen (bas)
Luc Schreurs (gitaar)
Jo Smeets (drum)