Admiral Freebee (mini-showcase) live @ De Living

dinsdag 02 november 2021

Terug naar kalender

Deuren: 19:30

Aanvang: 20:30

Tickets: pre-order bij Toekan Records

Reserveer tickets

Op zijn zevende studio-album The Gardener, gepland voor 29 oktober 2021, presenteert hij een gloednieuwe sound waarin breed uitwaaierende toetsenpartijen, diepe bassen en spannende vocalen de boventoon voeren. Het gevolg van experimenten met allerhande electronica in een periode dat een vervelende armblessure hem verhinderde gitaar te spelen. Met de hulp van producer Jo Francken en een dubbele (!) bandbezetting kwam zo een album tot stand dat in de loop van 2020 naar de plank verhuisde wegens u-weet-wel-wat.
 
Maar ook tijdens de pandemie zat Van Laere niet stil, en nu is daar dan The Gardener dat deels uit die pre-corona sessies bestaat, en deels uit songs opgenomen in the heat of de pandemie, in thuisisolatie, terwijl Van Laere vanop afstand een klein leger aan Belgische gastmuzikanten aanstuurde.

Een grote meneer die we in samenwerking met Sony Music & Toekan Records voor het eerst op ons podium mogen ontvangen! En of we daar zin in hebben!
Voor deze showcase heeft Admiral Freebee de immer fantastische Senne Guns aan zijn zijde!

Wie er bij wil zijn, besteldt/koopt het nieuwe album bij de vrienden van Toekan Records, en ontvangt daarbij gratis 2 tickets voor deze unieke showcase! Haast en spoed is soms wel goed, want de plaatsjes zijn beperkt!

Tom Van Laere
Senne Guns